Gamechanger #3 – Mia Ekström

Jag kom i kontakt med Mia Ekström genom en kund till mig som också var uppdragsgivare till Mia. Tanken var från början att anlita Mia som gästföreläsare i Business-boosten men det visade sig att hon ville vara med istället. Självklart föreläste hon ändå och fick upp ögonen för att arbeta mer med att coacha företagare kring ekonomi. Något som blev en succé från dag ett eftersom Mia är en fena på att göra företagsekonomi enkelt genom ett språk som alla förstår och en ödmjukhet som gör att kunderna även vågar ställa de där ”dumma” frågorna.

1) Berätta lite kort om ditt företag och vem du är.

Jag startade företag 2004 men då mest som en bisyssla. 2018 tog jag steget fullt ut tack vare att jag fick erbjudande om ett fast konsultuppdrag som ekonomichef. Vilket passade perfekt att kombinera med egna projekt. Jag driver tex ett ig konto inriktat mot privatekonomi och startade hösten 2020 upp Företagspeppen där jag tex coachar företagare inom ekonomi.

2) Om vi tänker att företagsresan har 4 nivåer – STARTA UPP, KOMMA IGÅNG, LEVEL UP och EXPANDERA. Vilken av dessa nivåer skulle du säga att du befinner dig på idag?

Jag befinner mig i levla upp.

3) Vad har du för ambitioner och drömmar med ditt företagande? Var vill du vara om några år?

Om några år vill jag kunna driva mitt företag självständig utan tryggheten av fasta konsultuppdrag.

4) Vilka utmaningar stod du inför innan du valde att anlita Hanna som coach?

Att hela tiden påbörja nya projekt som jag snabbt tröttnade på. Jag gjorde aldrig klart.

5) På vilket sätt har Hanna som coach bidragit till att CHANGE YOUR GAME?

Jag har hittat min kompass, vad som är viktigt för mig när jag driver mitt företag. Hanna hjälper mig fokusera och hitta tillbaka till det som är viktigt när jag tröttnar. Och så har hon fått mig att våga höja mina timpriser!

6) Om du skulle beskriva Hanna som coach med 3 ord vilka blir det då?

Rak, varm, kreativ

7) Vem tror du att GAMECHANGER skulle passa för? Och vem passar det INTE för?

Det passar inte den som redan är nöjd.

8) Dina bästa tips till företagare som vill något mer med sitt företag och är nyfiken på nästa nivå

Ta hjälp, ensam är inte stark!

Vill du också ta ditt företag till nästa nivå? Kika in på GAMECHANGER och ansök redan idag. Jag kan inte garantera resultat eftersom du själv behöver göra jobbet. Men jag kan lova att inget kommer bli som det har varit förut. Har du frågor? Maila mig på hanna@kravallapa.se eller boka in ett kostnadsfritt zoom-samtal så vi kan reda ut dina frågetecken.

Hanna Svensson

Jag är prestationsprinsessan som vaknade upp och insåg att livet var mer än att vara duktig flicka. För tillfället har vi tre hundar som bor här hos oss på Ekelunda gård där jag bor med min sambo och vår son Gustav. Utöver det har vi alldeles för många höns, en hyfsad flock med gotlandsfår och sedan sommaren 2019 även två islandshästar till min stora förtjusning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp

Gamechanger

Inte som andra online-program för företagare.
Nu spränger vi taket?

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.

Gamechanger #5

Strax före semestern avslutade jag Gamechanger som var ett individuellt

Business Coaching

Som business coach hjälper jag företagare genom att inspirera, stötta och utmana. Tillsammans ser vi till att du når mesta möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning så att du som företagare även får utrymme att leva.

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.