fbpx

Gamechanger #2 Hanna Stafrén

Publicerat utav

Nummer två i raden av GAMECHANGERs är Hanna Stafrén. En kvinna som är mer eller mindre är född med strukturerade todo-listor i handen och en talang för att driva företag som hon själv inte visste om tills ganska nyligen. Jag ställde några frågor till henne om hennes företagsresa och vad hon tror om GAMECHANGER.

Hanna har blivit coachad av mig individuellt sedan i slutet av 2020 och var med i Business-boosten som är ett 12-veckors program för företagare som jag drev tillsammans med Therese Konstig. Idag håller Hanna fokus i sin business genom GET SHIT DONE 2021. Ett accountability-program som även det är i samarbete med Therese.

1. Berätta lite kort om ditt företag och vem du är.

Jag är planeringsexperten och hjälper ambitiösa entreprenörer som har tidsbrist med konkreta verktyg och handfasta råd för att få mer gjort och slippa stressa.

2. Om vi tänker att företagsresan har 4 nivåer – STARTA UPP, KOMMA IGÅNG, LEVEL UP och EXPANDERA. Vilken av dessa nivåer skulle du säga att du befinner dig på idag?

Jag skulle säga att jag precis nått Level Up.

3. Vad har du för ambitioner och drömmar med ditt företagande? Var vill du vara om några år?

Min dröm är att få hjälpa ambitiösa företagare att inse vilka möjligheter de har och hjälpa dem hitta just sina nycklar för att använda sin fulla potential.

4. Vilka utmaningar stod du inför innan du valde att anlita Hanna som coach?

Jag var helt matt. Jag visste knappt vad jag hette ännu mindre vad jag kunde leverera. Jag hade flera olika sidor i mitt företagande men orkade inte fullfölja något av det.

5. På vilket sätt har Hanna som coach bidragit till att CHANGE YOUR GAME?

Hanna fick mig att inse allt jag kan och redan uppnått. Framförallt hjälpte hon mig att inse hur jag kunde paketera min kunskap till tjänster att sälja. Hon är med och hejar när det går bra och peppar när det går tyngre. Hon har en otrolig förmåga att plocka det bästa ur min business och göra dem till guld.

6. Om du skulle beskriva Hanna som coach med 3 ord vilka blir det då?

Rak, ärlig, varm

7. Vem tror du att GAMECHANGER skulle passa för? Och vem passar det INTE för?

GAMECHANGER är för den som är redo för nästa steg. Den som fastnat i gamla hjulspår och hamnat på en loop och vill ha hjälp därifrån. Den som har massor av kunskap men är osäker på hur den paketeras på bästa sätt, eller för dig som inte tror att du kan tillräckligt mycket än. Den är INTE för dig som vill ha kvar ursäkterna till varför du inte växer som du önskar. För dig som gillar att skjuta på saker och hellre hänga i soffan än ta tag i det där som känns lite jobbigt eller svårt.

8. Dina bästa tips till företagare som vill något mer med sitt företag och är nyfiken på nästa nivå

Fundera på vad det är du vill, vad behöver du göra för att nå dit? Dela upp ditt stora mål i mindre så att du kan ta det första steget på en gång, så att du börjar göra. Känns det svårt och läskigt? Ta hjälp! Jag älskar att jämföra resan mot ett mål med resandet i en bil. Är du på väg någonstans dit du aldrig varit förut kan det vara svårt att hitta vägen. I bilen kan du ta hjälp av en karta eller en GPS. I ditt företag motsvarar det en coach. Att ta hjälp betyder inte att du inte är bra nog tvärtom, det betyder att du är smart nog att förstå att en resa både går snabbare och blir roligare när man har sällskap.

Vill du också bli en GAMECHANGER? Kika in här och ansök redan idag. Platserna är begränsade!

Kategori: