Business coaching

Att tänka utanför boxen och att hitta skillnaden som gör skillnaden har alltid varit väldigt naturligt för mig. Jag kan liksom inte hålla mig ifrån att hela tiden effektivisera, utmana och förbättra. Det kryper i kroppen på mig när hjulen inte snurrar på och drar jämnt. En del av mina tidigare kolleger har alldeles säkert upplevt det karaktärsdraget som irriterande. Särskilt de som är obekväma vid förändring och som föredrar att allting är som det alltid har varit.

Tack vare de här egenskaperna som jag framgångsrikt utvecklat och drivit företag i drygt 15 års tid. Nu senast som soloföretagare med en verksamhet som till stora delar drivs online och tidigare i tjänsteföretag med stora krav på tillväxt och utveckling.

Som business coach hjälper jag företagare genom att inspirera, stötta och utmana. Tillsammans ser vi till att du når mesta möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning så att du som företagare även får utrymme att leva.

Nyfiken? Boka gärna in ett kostnadsfritt första samtal som du kan använda till att få feedback på en specifik idé du har, använda mig som rådgivare/mentor, bli coachad kring ett valfritt ämne eller använda min popcorn-hjärna för att hitta nya möjligheter att tjäna mer pengar med det du redan har.

Ja, jag vill boka ett första gratis samtal

Business coaching  - månadsabonnemang

Om du vill jobba med mig som business coach så erbjuder jag individuell coaching genom månadsabonnemang.

Varje månad ingår 2 samtal på 60 minuter över zoom eller på plats hos mig. Utöver det har du fri tillgång till mig för handledning och rådgivning över mail eller chat. Det betyder att du mellan samtalen exempelvis kan ta hjälp av mig för att diskutera en specifik idé, bolla strategi inför ett viktigt möte, få feedback på något material du tagit fram eller få hjälp att komma loss om du kör fast. 

Du binder upp dig på minst 3 månader och priset per månad är 4995:- exkl moms som betalas via faktura. 

Boka månadsabonnemang nu!

BUSINESS BOOSTEN 

BUSINESS-boosten för företagare är ett samarbete med Therese Konstig, som är en av Sveriges mest framgångsrika online-företagare. Programmet är 100% online och passar dig som är egenföretagare och har bestämt dig för att ta nästa steg i ditt företagande. Du vill kunna försörja dig fullt ut på ditt företag och ändå ha tid över för familj, vänner och hobby. Det spelar ingen roll om du driver ditt företag online eller om du träffar dina kunder i den riktiga världen. Vi har erfarenhet av båda delarna och vet hur man kombinerar dem på ett effektivt sätt.

Läs mer om Business-boosten

ööö

Bli tryggare som företagare och tjäna mer pengar under 2021!

Get Shit Done 2021 är ett samarbete med Therese Konstig. Under 90 dagar i taget hjälper vi dig att fokusera på rätt saker. 

En av svårigheterna med att vara soloföretagare kan vara att du inte har någon att bolla med, och du bara kör på i dina gamla hjulspår och hoppas på att det lossnar snart. I vårt program får du utöver uppföljningen också tillgång till oss och de andra deltagarna som bollplank och du slipper känna dig ensam i ditt företagande.

Läs mer och anmäl dig här