Business coaching

För dig som vill utforska vad mer som är möjligt

Att tänka utanför boxen och att hitta skillnaden som gör skillnaden har alltid varit väldigt naturligt för mig. Jag kan liksom inte hålla mig ifrån att hela tiden effektivisera, utmana och förbättra. Det kryper i kroppen på mig när hjulen inte snurrar på och drar jämnt. Och mycket tack vare just det har jag framgångsrikt utvecklat och drivit företag i drygt 15 års tid. 

Sedan 2014 hjälper jag drivna företagare att bygga företag som inte bara är lönsamma, utan även hållbara.

När du anlitar mig som business coach får du möjligheten att dra nytta av min samlade kunskap och erfarenhet samtidigt som du får mitt helhjärtade engagemang i just ditt företag. Glädjen i att göra skillnad för andra är nämligen bränslet för mig och min verksamhet.

Tillsammans ser vi till att du når mesta möjliga resultat, med minsta möjliga ansträngning så att du som företagare även får utrymme att leva.

Nyfiken? Boka gärna in ett kostnadsfritt första samtal så pratar vi lite mer om dina specifika behov och du får chansen att ställa eventuella frågor till mig.

Såhär kan du jobba med mig online

Individuell

För dig som verkligen vill investera i ditt företag med ett skräddarsytt upplägg som på ett så effektivt sätt som möjligt hitta enkla vägar för dig att nå dit du vill.

Grupp

För dig som emellanåt tycker det är lite ensamt att vara egenföretagare och som upplever det som lärorikt och inspirerande att också ta del av andras företagsresor utöver din egen.

Grupp VIP

För dig som både vill ha gemenskapen med andra och möjligheten att ostört rikta fokus helt på dig för att kunna gå på djupet med just dina specifika utmaningar

Företagsakuten

För dig som vet vad problemet är men behöver hjälp med lösningen.

Vem behöver en business coach?

Det handlar om att utmana begränsande tankar och bidra med nya perspektiv.

Det enkla svaret på frågan vem som behöver en business coach är alla som driver företag. För oavsett om du är en erfaren företagare eller helt nystartad så är det ovärderligt med ett bollplank och ett utifrånperspektiv. 

Jag anlitas av alltifrån stora globala miljardbolag till nystartade soloföretag och även om utmaningarna ser helt olika ut är behoven oftast de samma. 

Det handlar om att utmana begränsande tankar, bidra med nya perspektiv och komma med andra kunskaper och erfarenheter än de egna för att hitta nya möjligheter till utveckling och effektivisering.

Resultatet blir att du kan nå längre med mindre vilket är nycklen till hållbart och lönsamt företagande.

Vad andra säger om mig

Individuell coaching

Individuell business coaching är för dig som verkligen vill investera i ditt företag och utvecklas som företagare. Upplägget skräddarsys helt utifrån dina önskemål och behov och fokus är att på ett effektivt sätt hitta så enkla vägar som möjligt för dig att nå dit du vill. 

Varje månad ingår 2 samtal på 60 minuter över zoom eller på plats hos mig. Utöver det har du tillgång till mig för handledning och rådgivning över mail eller chat. Det betyder att du mellan samtalen exempelvis kan ta hjälp av mig för att diskutera en specifik idé, bolla strategi inför ett viktigt möte, få feedback på något material du tagit fram eller få hjälp att komma loss om du kör fast. 

Minsta bindningstid är 3 månader och därefter förlängs abonnemanget med 1 månad i taget löpande.

Priset per månad är 4995:- exkl moms.

Gruppcoaching

Business coaching i grupp är ett väldigt prisvärt alternativ och passar särskilt för dig som emellanåt tycker det är lite ensamt och trist att vara egenföretagare och för dig som upplever det som lärorikt och inspirerande att också ta del av andras företagsresor utöver din egen.

Coaching i grupp är väldigt effektivt och kraften i gemenskapen är för många precis det som behövs för att hitta vägen framåt och modet att följa den.

Vi träffas över zoom i 60-90 minuter varannan tisdag kl 9:00 över zoom för att vända och vrida på våra företag utifrån ett specifikt tema. Det finns också möjlighet att få rådgivning och coachning kring ett specifikt ämne om du anmäler det på förhand.

Mellan träffarna håller vi uppe momentum tillsammans genom ett gemensamt forum för alla deltagare. Där finns jag på plats regelbundet för att svara på frågor och det finns såklart möjlighet att utbyta erfarenheter med de andra deltagarna.

Minsta bindningstid är 3 månader och därefter förlängs abonnemanget med 1 månad i taget löpande.

Priset per månad är 1995:- exkl moms.

Gruppcoaching - VIP

Gruppcoaching VIP är det perfekta valet för dig som både vill ha gemenskapen med andra och möjligheten att djupdyka i dina specifika utmaningar utan att behöva tänka på att du tar upp tid från andra. 

I Gruppcoaching VIP ingår allt som du får i paketet för Gruppcoaching plus 1 individuellt samtal på 60 minuter över zoom.

Minsta bindningstid är 3 månader och därefter förlängs abonnemanget med 1 månad i taget löpande.

Företagsakuten

Om du har ett tydligt behov eller ett konkret problem och behöver rådgivning och coaching kring det specifikt så är Företagsakuten för dig. 

Det kan t ex handla om att du behöver hjälp med prissättning, hur du lägger upp din säljstrategi, rådgivning kring ett nytt samarbete eller att prioritera mellan olika alternativ för hur du kommer igång med eller skalar upp ditt företag. Inget ämne är för stort eller för litet men du behöver ha det klart för dig. 

Under 90 minuter (går att dela upp på 2 tillfällen á 45 minuter) över zoom har du mitt fulla fokus. 

Jag har 20 års erfarenhet av att driva företag och är på att komma in i nya sammanhang och snabbt hitta lösningar i komplexa problemställningar. 

Med hjälp av Företagsakuten når du sannolikt inte hela vägen fram, men du får en konkret handlingsplan att arbeta efter. 

Priset är 2995:- exkl moms.

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.