Business coaching

Att tänka utanför boxen och att hitta skillnaden som gör skillnaden har alltid varit väldigt naturligt för mig. Jag kan liksom inte hålla mig ifrån att hela tiden effektivisera, utmana och förbättra. Det kryper i kroppen på mig när hjulen inte snurrar på och drar jämnt. En del av mina tidigare kolleger har alldeles säkert upplevt det karaktärsdraget som irriterande. Särskilt de som är obekväma vid förändring och som föredrar att allting är som det alltid har varit.

Tack vare de här egenskaperna som jag framgångsrikt utvecklat och drivit företag i drygt 15 års tid. Nu senast som soloföretagare med en verksamhet som till stora delar drivs online och tidigare i tjänsteföretag med stora krav på tillväxt och utveckling.

Som business coach hjälper jag företagare genom att inspirera, stötta och utmana. Tillsammans ser vi till att du når mesta möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning så att du som företagare även får utrymme att leva.

Kontakta mig för mer information eller offert

BUSINESS BOOSTEN 

BUSINESS-boosten för företagare är ett samarbete med Therese Konstig, som är en av Sveriges mest framgångsrika online-företagare. Programmet är 100% online och passar dig som är egenföretagare och har bestämt dig för att ta nästa steg i ditt företagande. Du vill kunna försörja dig fullt ut på ditt företag och ändå ha tid över för familj, vänner och hobby. Det spelar ingen roll om du driver ditt företag online eller om du träffar dina kunder i den riktiga världen. Vi har erfarenhet av båda delarna och vet hur man kombinerar dem på ett effektivt sätt.

Läs mer om Business-boosten