Gamechanger #5

Strax före semestern avslutade jag Gamechanger som var ett individuellt coachingprogram för företagare som ville komma vidare med sitt företagande. Pernilla Arwidson var en av deltagarna och jag ställde några frågor till henne.

 1. Berätta lite kort om ditt företag och vem du är.
  Jag driver ett företag där jag säljer min kompetens inom kommunikation och marknadsföring, oftast i form av konsulttimmar. Jag befinner mig mitt i livet, en härlig tid, har vuxna, utflyttade barn och mycket tid. Har även ett företag inom yoga och musik, samt på väg att bli delägare i ett tredje företag. 

 2. Om vi tänker att företagsresan har 4 nivåer – STARTA UPP, KOMMA IGÅNG, LEVEL UP och EXPANDERA. Vilken av dessa nivåer skulle du säga att du befinner dig på idag?
  Level Up.
   
 3. Vad har du för ambitioner och drömmar med ditt företagande? Var vill du vara om några år?
  Jag vill vara multientreprenör, göra olika saker. Arbetsdagarna är absolut inte begränsade till 8-17, jag jobbar mer i perioder, mindre i andra perioder och jag får det att gå ihop fint.

 4. Vilka utmaningar stod du inför innan du valde att anlita Hanna som coach?
  Jag kände att jag stod still i mitt företagande, utvecklades inte, hade uppdrag som tog mycket energi och tid, som gjorde att jag inte orkade reflektera och fundera över vilken utveckling jag ville se, vad jag trivs bäst med att göra.

 5. På vilket sätt har Hanna som coach bidragit till att CHANGE YOUR GAME?
  Hon ”tvingade” mig att sätta upp konkreta mål, snacket skulle mynna ut i verkstad. Det är lätt att sitta och snacka om förändring men svårt att genomföra den och det såg hon och satte ord på.  

 6. Om du skulle beskriva Hanna som coach med 3 ord vilka blir det då?
  Klarsynt, ärlig, erfaren.  

 7. Rekommenderar du Hanna som coach? Om ja, vem tror du har mest ut av Hannas coaching?
  Jag rekommenderar verkligen Hanna som coach, oavsett om du är företagare eller om du vill bli. 

 8. Om du skulle starta om ditt företag på nytt – vad önskar du att du visste då som du vet idag?
  Vikten av att satsa på rätt kunder. De som ser och förstår värdet av det du erbjuder. Slösade alldeles för mycket tid och energi på möten som inte ledde någon vart. Nu har jag lärt mig att känna igen signalerna och väljer ibland att avstå vissa förfrågningar. 

Om du är nyfiken på att CHANGE YOUR GAME finns möjligheten att köra igenom programmet som en del av den individuella coachingen jag tillhandahåller. Du bokar då paketet individuell som du hittar mer information om här.

Hanna Svensson

Jag är prestationsprinsessan som vaknade upp och insåg att livet var mer än att vara duktig flicka. För tillfället har vi tre hundar som bor här hos oss på Ekelunda gård där jag bor med min sambo och vår son Gustav. Utöver det har vi alldeles för många höns, en hyfsad flock med gotlandsfår och sedan sommaren 2019 även två islandshästar till min stora förtjusning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp

Gamechanger

Inte som andra online-program för företagare.
Nu spränger vi taket?

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.

Business Coaching

Som business coach hjälper jag företagare genom att inspirera, stötta och utmana. Tillsammans ser vi till att du når mesta möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning så att du som företagare även får utrymme att leva.

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.