Gamechanger #4 – Sara Holmberg

Gamechanger #4 heter Sara Holmberg och är sjuksköterskan som aldrig haft en tanke på att starta eget, men ett frö såddes av mig och idag drygt ett år senare driver hon kliniken Renew by Sara. Sara är ett levande bevis på att det år att starta företag med absolut noll kunskap om vad det innebär på förhand. Med en vilja att lära sig och en beslutsamhet att lyckas går det att komma långt.

1. Berätta lite kort om ditt företag och vem du är.

Jag driver en klinik Renew by Sara som utför estetiska och kosmetiska behandlingar. Jag startade mitt företag för ca 1 år sedan. Jag är intensivvårdssjuksköterska, nyfiken och aldrig nöjd.

2. Om vi tänker att företagsresan har 4 nivåer – STARTA UPP, KOMMA IGÅNG, LEVEL UP och EXPANDERA. Vilken av dessa nivåer skulle du säga att du befinner dig på idag?

Level up

3. Vad har du för ambitioner och drömmar med ditt företagande? Var vill du vara om några år?

Målet är att livnära mig helt på min egen verksamhet. Vill expandera till en större klinik där vi är fler behandlare. Utöka sortimentet på behandlingar. Vill driva en klinik som kännetecknas av hög kvalitet, välmående och glädje.

4. Vilka utmaningar stod du inför innan du valde att anlita Hanna som coach?

Jag stod i ett vägskäl där hälsan å ena sidan krävde en förändring och å andra sidan att jag inte såg hur vägen fram kunde vara. Det var som en svart tunnel och det enda jag kunde var intensivvård. Därför tog jag kontakt med Hanna.

5. På vilket sätt har Hanna som coach bidragit till att CHANGE YOUR GAME?

Hanna har fått mig att inse vilka möjligheterna är inte hinderna. Hinderna har vi sett men dom har inte hindrat utan Hanna har hjälp mig att ta mig förbi hinderna och ibland har det faktiskt varit ett hjärnspöke. Hanna har fått mig att våga ta steg som jag aldrig skulle vågat annars. Hon har stått vid min sida och lyssnat, peppat och övertalat mig att våga. Ställt dom där obekväma frågorna som kan vara förlösande.

6. Om du skulle beskriva Hanna som coach med 3 ord vilka blir det då?

Obekväm(på ett bra sätt), ärlig, stöttande/peppande.

7. Vem tror du att GAMECHANGER skulle passa för? Och vem passar det INTE för?

Det passar den företagare som vill komma utanför sin komfortzon för att nå nya höjder.

8. Dina bästa tips till företagare som vill något mer med sitt företag och är nyfiken på nästa nivå

Ta hjälp med olika saker ex bokföring, coach. hitta någon som kan pusha när modet sviker, ta dig ur svarta hål och peppa när du är på g. Du måste komma ur din komfortzon många gånger om för att lyckas och ge inte upp. Tålamod men fastna inte! Har du familj/partner så anser jag det viktigt att ha bra kommunikation, stöttning och förståelse därifrån.

Vill du också CHANGE YOUR GAME så blir det aldrig bättre läge än just nu. Kika in på GAMECHANGER och ansök redan idag. Det är din tur nu.

Hanna Svensson

Jag är prestationsprinsessan som vaknade upp och insåg att livet var mer än att vara duktig flicka. För tillfället har vi tre hundar som bor här hos oss på Ekelunda gård där jag bor med min sambo och vår son Gustav. Utöver det har vi alldeles för många höns, en hyfsad flock med gotlandsfår och sedan sommaren 2019 även två islandshästar till min stora förtjusning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp

Gamechanger

Inte som andra online-program för företagare.
Nu spränger vi taket?

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.

Gamechanger #5

Strax före semestern avslutade jag Gamechanger som var ett individuellt

Business Coaching

Som business coach hjälper jag företagare genom att inspirera, stötta och utmana. Tillsammans ser vi till att du når mesta möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning så att du som företagare även får utrymme att leva.

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.