Gamechanger #7

1. Berätta lite kort om ditt företag och vem du är

Jag är Natasha Rydell, en kreativ problemlösare som gärna tar sig an en utmaning som är bosatt i Borås och jag frilansar inom digital marknadsföring.  Jag startade som social media manager-konsult i slutet av 2019, men sadlade om till mer av digitala helhetslösningar sommaren 2021. 

För det mesta hjälper företag att lyckas med webb, content och sociala medier genom hållbara och långsiktiga strategier baserade på datadrivna beslut samtidigt som deras kanaler jobbar tillsammans. Detta gör jag genom att bygga strategisk planerade webbsidor/shoppar, medlems-/kursportaler och medlemsforum, analysera data, skapa content, hålla workshops och utbildningar med mer. 

I vissa fall blir jag anlitad som en digital vaktmästare och sysslar med allt ifrån att analysera data till att skapa streaming setups. Min kunskap är både bred och djupgående på väldigt många olika områden när det kommer till cyberspace och tekniska lösningar.

2. Om vi tänker att företagsresan har 4 nivåer – STARTA UPP, KOMMA IGÅNG, LEVEL UP och EXPANDERA. Vilken av dessa nivåer skulle du säga att du befinner dig på idag?

Nu känner jag att jag är någonstans mellan level up och expandera. .

3. Vad har du för ambitioner och drömmar med ditt företagande? Var vill du vara om några år?

Jag vill göra mig ett namn inom min bransch. Jag har en brinnande passion för att hjälpa och lära företagare hur de själva kan arbeta strategiskt på ett effektivt sätt med en hjälp av att ha en bra grund att stå på, en tydlig plan för hur de ska nå sina mål och rätt verktyg att arbeta med. Jag vill vara det självklara valet för företagare som har förståelse för, viljan och ambitionen att lyckas digitalt. 

4. Vilka utmaningar stod du inför innan du valde att anlita Hanna som coach?

Jag vantrivdes på min deltidsanställning men drog inte in tillräckligt med pengar i företaget för att kunna försörja mig och mina döttrar på det. Jag kände att jag hade fastnat i min utveckling som företagare och inte vilken riktning jag skulle gå i för att komma vidare med min business och varken hur eller vad jag faktiskt behövde göra för att kunna leva på den. 

5. På vilket sätt har Hanna som coach bidragit till att CHANGE YOUR GAME?

Hanna har gett mig så otroligt mycket insikter och jag är så tacksam över att jag fått möjligheten att ha henne som coach. Tack vare henne har jag hittat min väg med mitt företagande, strax efter att Hanna börjat coacha mig sa jag upp mig från min anställning, vilket är det bästa beslutet jag någonsin har tagit. Hanna har gett mig så mycket support, råd och tips för att jag har kunnat känna mig säker nog i min roll som egenföretagare att jag vågade satsa på mig själv och det jag älskar. Om Hanna inte kommit i in i mitt liv hade jag antagligen fortfarande känt att jag stått och stampat med företaget samtidigt som jag antagligen börjat hata mitt jobb.
Jag och Hanna har fått en väldigt bra relation och jag känner verkligen att hon har blivit en vän som jag har saknat i mitt liv. Inte bara för mitt företags skull utan för hennes kloka tankar och rakhet, Hanna suger coat-ar inte och klappar inte alltid medhårs, vilket jag är tacksam över för det är inte vad jag behövt utan en spark i framåt.

6. Om du skulle beskriva Hanna som coach med 3 ord vilka blir det då?

1. Smart

2. Omtänksam

3. Rak

7. Rekommenderar du Hanna som coach? Om ja, vem tror du har mest ut av Hannas coaching?

Jag rekommenderar Hanna som coach, alla borde ha en Hanna i sitt liv! Det borde vara obligatoriskt, men jag tror att den som ska bli coachad av Hanna faktiskt behöver vilja ha en förändring. Den viljan behöver komma inifrån, inte bara vara lat och att man säger att man vill ha en förändring utan att man också är villig att jobba och kämpa för att ta sig dit. Trots motgångar, comfort zones med mer. Den som ska coachas av Hanna är verkligen villig att satsa för att vinna. 


8. Om du skulle starta om ditt företag på nytt – vad önskar du att du visste då som du vet idag?

Att man inte är så ensam som det kan kännas och att saker inte måste vara perfekt. Jag har genom min business lärt känna så mycket fantastiska människor, främst kvinnliga entreprenörer som stöttar och lyfter varandra. Och vissa har blivit livslånga vänskaper, men i början kände jag mig väldigt ensam, vilsen och förvirrad. Men det behöver inte vara så. Jag som alltid har varit perfektionist har fått lära mig vad good enough betyder och dessutom fått lära mig att anamma det i min egen business för att kunna komma framåt.

Hanna Svensson

Jag är prestationsprinsessan som vaknade upp och insåg att livet var mer än att vara duktig flicka. För tillfället har vi tre hundar som bor här hos oss på Ekelunda gård där jag bor med min sambo och vår son Gustav. Utöver det har vi alldeles för många höns, en hyfsad flock med gotlandsfår och sedan sommaren 2019 även två islandshästar till min stora förtjusning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp

Gamechanger

Inte som andra online-program för företagare.
Nu spränger vi taket?

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.

Gamechanger #5

Strax före semestern avslutade jag Gamechanger som var ett individuellt

Business Coaching

Som business coach hjälper jag företagare genom att inspirera, stötta och utmana. Tillsammans ser vi till att du når mesta möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning så att du som företagare även får utrymme att leva.

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.