fbpx

Bortom de valda sanningarna

Publicerat utav

Det har alltid funnits en stark kravallapa i mig. Det tror jag så väl kunder, kolleger, föräldrar och vänner kan skriva under på. Jag har alltid gått min egen väg, vänt och vridit på alla stenar och utmanat det omöjliga och otänkbara. Ärligt talat har jag ingen aning om varför. Det har liksom alltid bara varit så. Visserligen finns det stunder då jag önskar att jag bara kunde glida med strömmen och visst finns det smällar som jag önskat att jag låtit någon annan ta, men på det stora hela är jag oerhört tacksam över min inre kravallapa. För till syvende och sist så är det ändå kravallapan i mig som gett mig drivkraften att ta mig dit jag är. Det är kravallapan som rest mig upp varje gång jag legat nere på botten. Det är kravallapan som fått mig att våga fastän jag varit livrädd. Och det är kravallapan som hittat vägar runt de mest cementerade valda sanningarna.

2408c227c2e651234d417caf1b48fad0c1a66a1e_800x600
Caroline Casey är en kvinna som verkligen inte låtit sig begränsas i livet. Hon uppmanar alla att våga sig bortom de gränser som vi tror att vi har och jag kan verkligen rekommendera alla, som inte redan har gjort det, att lyssna till hennes fantastiska historia. Det är välinvesterade 15 minuter. Klicka på bilden ovan så kommer du direkt dit.

Kategori: ,