fbpx

Wow, du lever ju ditt drömliv!

Publicerat utav

Wow, du lever ju ditt drömliv! Bor du verkligen sådär?

Jag får ofta kommentarer från olika håll om att jag lever ett drömliv. Personer avundas mitt mod och att jag hittat min väg och landat i det här paradiset där jag både kan utveckla mitt företag och få livskvalitet med guldkant. Samtidigt.

Vet du vad? Det som de flesta glömmer bort är att vi har alla möjligheten att leva vårt drömliv. Kan jag så kan du kan också! Men det kommer inte gratis. I första hand måste du ta reda på vad som är just ditt drömliv. För att göra det kommer du att behöva utmana valda sanningar och föreställningar om vem du är och bilden av hur livet ska vara. Du behöver lyfta på mattan och städa ut allt det där om du sopat in där under genom livet.

Och sen när du har klart för dig vart du är på väg så är det bara att ställa in siktet och steg för steg nöta på tills du är där. Eller bara? Det är inte så jäkla bara. Det kommer att krävas en del obekväma beslut. Du kanske behöver välja bort och välja nytt. Ändra på vanor och beteenden som sitter djupt rotade i dig sedan din barndom och din uppväxt.

Du kommer behöva ifrågasätta dina måsten och borden och ersätta dem med vill och ska. Resan kommer inte vara spikrak men den kommer att ge dig massor på vägen och för varje steg du tar kommer du att vara lite närmare dig själv och det liv du egentligen vill leva.

Att anlita en coach kan vara en hjälp och ett stöd som ökar dina chanser att hitta din rätta väg och modet att följa den. Jag hjälper dig gärna! Kanske är det dags att bli vän med din prestationsprinsessa en gång för alla? Eller varför inte träna upp ditt självledarskap och bli en mer hållbar ledare?

PS. Jag funderar på att starta gruppcoaching online för prestationsprinsessor som vill ha en bättre balans i vardagen. Skicka mail på hanna@kravallapa.se om du är intresserad så berättar jag mer.

Kategori: , , , ,