Hej! Vad kan jag hjälpa till med?

Kravallapas tjänster riktar sig till företag och privatpersoner som vill utmanas och utvecklas. Jag kommer inte alltid säga det du vill höra och stryker inte alltid medhårs, men jag kommer alltid ha ditt bästa i åtanke. Det är så vi kravallapor fungerar. Med en stark intuition och gedigen erfarenhet ser vi det andra inte ser och att hör vad som egentligen sägs. Långt bortom fasader byggda av prestige och prestation. Jag kommer att möta dig där du är och som den du är. Din framgång är min lycka. Det är inte svårare än så.

Kravallapa har fyra huvudsakliga affärsområden – Chefshandledning & ledarutveckling, Business coaching, Individuell coaching & Karriärrådgivning och Grupputveckling. Utöver dessa färdiga erbjudanden finns det förstås möjlighet att skräddarsy ett upplägg som passar just för dig eller din organisation.

Exempel på uppdrag

Några exempel på uppdrag är interimchef globalt projektkontor, grupputveckling ledningsgrupp, ledarprogram för nya chefer och ledare, utbildare och föreläsare e-handel, karriärrådgivare, chefscoach, VD-coach, utveckling av partnerprogram för produktbolag, advisory board för start up.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”e_text_card”][/siteorigin_widget]