Självledarskap

Självledarskap är ett av mina favoritämnen men vad är det egentligen?

Självledarskap handlar om vår förmåga att göra medvetna val för att bli vårt bästa jag. Om att hitta drivkraften i glädje och lust istället för rädslor. Och om att stå trygg i sig själv och sina val med en stark känsla av egenvärde där andras bekräftelse inte längre är avgörande.

Du övar självledarskap genom att vara nyfiken på och utveckla medvetenheten kring dina egna tankar, känslor, drivkrafter och behov. Efterhand som du lär känna dig själv på djupet och blir tryggare i dina personliga värderingar blir du bättre på att hantera stress och motgångar. För dig som arbetar som ledare är självledarskap nyckeln till att kunna leda andra framgångsrikt.

 

Jag erbjuder en rad olika tjänster inom självledarskap som riktar sig både till privatpersoner och företag. Kanske är det till ditt företag jag ska komma nästa gång och hålla en workshop kring självledarskap?
Hör gärna av dig om du vill att jag skräddarsyr ett upplägg som passar just för dig eller din organisation.

Kontakta mig för offert eller om du vill veta mer

 

Led Dig Själv 2020

Händer det att du säger ja till saker fastän du egentligen menar nej? Att du glömmer bort dig själv för att du är så upptagen med alla andra? Önskar du att du oftare ägnade dig åt sådant som är viktigt på riktigt? Eller drömmer du kanske om en annan vardag än den du har idag?

Oavsett var det skaver just för dig så är det här möjligheten för dig som vill stärka ledningen av dig själv och öka din förmåga till mer medvetna val. 

Under 9 veckor kommer du att få de kunskaper och det stöd som du behöver för att kickstarta ditt självledarskap.

Programmet omfattar fem huvudsakliga områden - riktning, relationer, ramar, ritualer och resurser - och bygger på mina samlade kunskaper och erfarenheter från mer än  15 år som företagsledare och en omtumlande personlig utvecklingsresa.

Läs mer och anmäl