Sagt om BARA VARA-dagen

Jag är alltid nyfiken på att höra hur deltagarna upplever våra arrangemang så att jag kan förbättra och utveckla mina koncept. Så jag hörde av mig till Anna Dahlqvist, som deltog på BARA VARA-dagen 25-juni, för att ställa några frågor kring vad hon tyckte om dagen. Här kommer hennes svar.

Vad hade du för förväntningar på BARA VARA-dagen?

Jag kände att jag ville få hjälp med att vara i nuet, varva ner och få verktyg för hur jag balanserar min vardag.

Hur var din upplevelse av BARA VARA-dagen?

BARA VARA-dagen gav mig, som inte ens tycker att en spabehandling är avkopplande utan endast funderar på när den är slut och jag kan göra x, y och z, ett uppvaknande och insikt hur det är att varva ner och vara totalt avslappnad.

Var det någon särskild del av BARA VARA-dagen som tilltalade dig lite extra?

Jag gillade de tysta skogbads-promenaderna där jag kunde hämta mitt lugn i min egen takt samt den teoretiska delen av dagen som konkretiserade och gav mig verktyg för att påverka mitt välmående.

Skulle du rekommendera någon annan att delta på en BARA VARA-dag i framtiden?

Absolut! Här skapas en oas av harmoni där varje individ får skapa sin egen upplevelse. Oavsett utgångsläget med vardag, personlighet, utmaningar, möjligheter och livssituation tror jag att alla deltagare landar i nya insikter och i ett välbehagligt lugn. Naturen i sig är storslagen och sprider ett fantastiskt välbehag. Jag rekommenderar alla att testa ”BARA VARA” det var en fantastisk upplevelse!


Vill du också vara med på en av våra BARA VARA-dagar? Håll utkik på hemsidan eller i våra sociala kanaler för nya datum.

Hanna Svensson

Jag är prestationsprinsessan som vaknade upp och insåg att livet var mer än att vara duktig flicka. För tillfället har vi tre hundar som bor här hos oss på Ekelunda gård där jag bor med min sambo och vår son Gustav. Utöver det har vi alldeles för många höns, en hyfsad flock med gotlandsfår och sedan sommaren 2019 även två islandshästar till min stora förtjusning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp

Gamechanger

Inte som andra online-program för företagare.
Nu spränger vi taket?

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.

Gamechanger #5

Strax före semestern avslutade jag Gamechanger som var ett individuellt

Business Coaching

Som business coach hjälper jag företagare genom att inspirera, stötta och utmana. Tillsammans ser vi till att du når mesta möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning så att du som företagare även får utrymme att leva.

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.