ÄR DU HÖGKÄNSLIG LEDARE?

Det här är gruppcoaching för dig som är högkänslig och arbetar som ledare. Alltså du som driver eget, är chef eller har någon form av ledaransvar på ditt jobb. 

Som deltagare i gruppen kommer du att:

* Inspireras, utmanas och utvecklas som människa och ledare tillsammans med andra likasinnade

* Få konkreta och handfasta tips och råd om att vara högkänslig ledare

* Ha möjligheten att ventilera både högt och lågt om livet i allmänhet och jobbet i synnerhet i en trygg och tillåtande miljö

* Få övningar och utmaningar som hjälper dig att ta tillvara ännu lite mer av den gåva som du fått 

 Jag som kommer att leda gruppen är högkänslig och har jobbat som VD, chef och ledare i över 15 år. I min värld är högkänsligheten en superkraft som jag är tacksam för att jag blivit begåvad med. Men jag vet också vilka utmaningar det innebär och kraven det ställer på mitt självledarskap. 

Det verkar vara för mig. Hur funkar det?

Oss Högkänsliga Emellan - gruppcoaching

Såhär går det till

Vi träffas varannan vecka under 3 månader, alltså sammanlagt 6 gånger. Träffarna sker online över Zoom och varar i ca 1,5 timme. 

Vid första träffen kommer vi att lägga tiden på att lära känna varandra. Därefter kommer varje träff att ha ett tema som vi gemensamt diskuterar och delar erfarenheter kring. Jag kommer att coacha gruppen och hålla i trådarna så att allting flyter på. Mellan träffarna kommer ni att få övningar och utmaningar.

Gruppen kommer att vara minst 5 deltagare och max 10.

Mellan träffarna finns möjlighet att ställa frågor och diskutera med mig och andra deltagare i en sluten grupp som vi sätter upp i lämpligt verktyg för diskussioner online.

Om dig som deltagare

Eftersom gruppen kommer att vara ganska liten är det viktigt att du är som deltagare är engagerad och frikostigt delar med dig av dina tankar, erfarenheter och kunskaper. En del ämnen som vi kommer att ta upp i gruppen kommer att vara personliga och känsliga. Därför är det oerhört viktigt att alla kan känna sig trygga med att det som sägs i gruppen också stannar inom den. 

Vad kostar det?

Priset för att vara med i gruppen är 2495:- inklusive moms. Om du bokar innan 30-november betalar du endast 1995:-.

När sätter det igång?

Just nu är anmälan stängd men anmäl gärna ditt intresse så meddelar jag dig när jag startar en ny grupp.