ÄR DU NY SOM CHEF?

Händer det att du:

* Tvivlar på din egen förmåga och oroar dig för att inte räcka till? 
* Saknar ett bollplank som du kan diskutera fritt med om både högt och lågt?
* Vill ha konkreta och handfasta tips kring hur du hanterar specifika situationer?
* Känner att du har svårt att leva upp till alla krav och måsten?

En mastermind-grupp är ett nätverk online med andra personer som är i samma situation som du. Under tydlig ledning hjälps vi åt att inspirera, utveckla och stärka varandra. 

Det låter kul! Hur går det till?

Mastermind - NY SOM CHEF med Kravallapa

Såhär går det till

Vi träffas sammanlagt 10 gånger under ett år. De första två gångerna ses vi varannan vecka och där efter en gång per månad. Träffarna sker online över Zoom och varar i ca 1,5 timme. Jag kommer att hålla i trådarna för att se till att allting flyter på. 

Varje träff har ett tema som vi kommer överens om i gruppen från gång till gång. 

En mastermind-grupp har minst 4 och max 6 deltagare. 

Inför varje träff kommer du att få en personligt utvald uppgifter. Du kommer även få ta del av olika verktyg och checklistor från min unika verktygslåda som jag byggt upp under mina år som chef.

Mellan träffarna finns möjlighet att ställa frågor och diskutera med mig och andra deltagare i en sluten grupp på Slack. 

Om dig som deltagare

Eftersom gruppen kommer att vara ganska liten är det viktigt att du är som deltagare är engagerad och frikostigt delar med dig av dina tankar, erfarenheter och kunskaper. En del ämnen som vi kommer att ta upp i gruppen kommer att vara personliga och känsliga. Därför är det oerhört viktigt att alla kan känna sig trygga med att det som sägs i gruppen också stannar inom den. För att vara med måste du också vara anställd som chef och ha varit det under max 1 år.

Vad kostar det?

Priset för att vara med i gruppen under ett helt år är 6000:- (exkl moms). Värdet av det du får är uppskattat till minst det tredubbla.

När sätter det igång?

Nästa start kommer att bli under oktober 2019. Anmäl dig redan nu för att vara säker på att knipa en av de exklusiva platserna. Bokar du före 15-september får du 1000:- i rabatt och betalar då endast 5000:-.

Ja, jag vill gärna anmäla mig till Mastermind - NY SOM CHEF