Let’s roll

Så var alltså Kravallapa väckt till liv igen efter en tids dvala och det känns så himla rätt och kul. De senaste två åren har ägnats åt att bli mamma och att som grundare och VD bygga upp en riktigt framgångsrik konsultlåda med experter inom e-handel i Norden. Det har varit två utmanande och omvälvande år på väldigt många sätt. Jag har lärt mig otroligt mycket om mig själv och framför allt vet jag idag mycket mer om vad jag behöver för att må bra. Och alla vet vi ju vid det här laget att det är viktigt att må bra för att gå bra eller hur? Så med mig själv, mitt eget välmående och min familj i fokus var det ett ganska självklart val att lämna det där ”toppjobbet”, som många säkert skulle kalla det, och istället återgå till att vara min egen chef.

Jag ser framför mig en vardag där jag har större flexibilitet och större frihet. Vi bor numera på ett alldeles fantastiskt vackert ställe med underbar natur rakt utanför dörren så möjligheten att jobba hemifrån är viktig för mig. Det rimmar dessutom väldigt väl med att jag emellanåt har stort behov av att vara för mig själv. Det är så jag laddar mina batterier. Jag vill också kunna planera min egen tid mer fritt så att jag kan ta en löprunda mitt på dagen eller hämta tidigare på förskolan för att hinna med lite mer kvalitetstid med sonen. Det är vardagslyx för mig.

Under våren och sommaren kommer jag sakta att rulla igång för att satsa mer på allvar fram emot hösten. Men jag känner mig själv så gissningsvis kommer inte handbromsen ligga i särskilt länge så hör gärna av dig om du är intresserad av ett samarbete!

Hanna Svensson

Jag är prestationsprinsessan som vaknade upp och insåg att livet var mer än att vara duktig flicka. För tillfället har vi tre hundar som bor här hos oss på Ekelunda gård där jag bor med min sambo och vår son Gustav. Utöver det har vi alldeles för många höns, en hyfsad flock med gotlandsfår och sedan sommaren 2019 även två islandshästar till min stora förtjusning

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp

Gamechanger

Inte som andra online-program för företagare.
Nu spränger vi taket?

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.

Gamechanger #5

Strax före semestern avslutade jag Gamechanger som var ett individuellt

Business Coaching

Som business coach hjälper jag företagare genom att inspirera, stötta och utmana. Tillsammans ser vi till att du når mesta möjliga resultat med minsta möjliga ansträngning så att du som företagare även får utrymme att leva.

Prenumerera på nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, få exklusiva erbjudanden och mer.