Led dig själv 2020

Händer det att du säger ja till saker fastän du egentligen menar nej? Att du glömmer bort dig själv för att du är så upptagen med alla andra? Önskar du att du oftare ägnade dig åt sådant som är viktigt på riktigt? Eller drömmer du kanske om en annan vardag än den du har idag?

Oavsett var det skaver just för dig så är det här möjligheten för dig som vill stärka ledningen av dig själv och öka din förmåga till mer medvetna val. 

Under 9 veckor kommer du att få de kunskaper och det stöd som du behöver för att kickstarta ditt självledarskap.

Programmet omfattar fem huvudsakliga områden - riktning, relationer, ramar, ritualer och resurser - och bygger på mina samlade kunskaper och erfarenheter från mer än  15 år som företagsledare, utbildningar inom bl a ledarskap, mindfulness, NLP och beteendeveteskap samt en omtumlande personlig utvecklingsresa.

Ja, jag vill gärna veta mer!

Varför Led Dig Själv 2020? 

Forskning visar att människor som tränar sitt självledarskap känner mer entusiasm, hanterar stress bättre och har större tillit till sin förmåga att prestera.

Du som deltar aktivt i Led Dig Själv 2020 kommer att: 

Prioritera dig själv och dina behov oftare utan att få dåligt samvete

Bli mer motståndskraftig mot stress och utmaningar  

Få stärkt självkänsla och minskat behov av att prestera för att duga 

Agera mindre på autopilot och göra fler medvetna val

Stärka din förmåga att tänka kreativt och strategiskt

Bli bättre på att fatta beslut och att stå för dem 

Så här går det till

Detta är en kombination av utbildning och coaching. Under 9 veckor får du förinspelade videos för varje tema - Riktning, Relationer, Ramar, Ritualer och Resurser - och en tillhörande arbetsbok som du arbetar med individuellt. 

Varannan vecka träffas vi 1,5 timme online över Zoom. Då har du möjlighet att ställa frågor och bli coachad i grupp kring det aktuella temat för att få hjälp med eventuella hinder och utmaningar på din väg. Gruppcoaching är väldigt givande då de som lyssnar får med sig värdefulla insikter även fast det är någon annan som blir coachad. Eftersom gruppen har maximalt 8 deltagare kommer det finnas individuellt utrymme för alla.

Mellan träffarna finns möjlighet att ställa frågor och diskutera med mig och andra deltagare i en privat grupp på Facebook. 

För vem?

Kanske är du chef, egenföretagare, projektledare eller helt enkelt bara någon som vill utveckla dig själv och stärka din förmåga att leda dig själv. Oavsett vad din bakgrund är eller vad anledningen är till att du vill kickstarta ditt självledarskap så är du hjärtligt välkommen att vara med.

Forskning visar att människor som tränar sitt självledarskap känner mer entusiasm, hanterar stress bättre och har större tillit till sin förmåga att prestera. Genom att delta i programmet så kommer du stå bättre rustad inför att hantera både arbetslivets och vardagens utmaningar. 

Vad kostar det?

Detta är ett exklusivt program där antalet platser är begränsade till 8 för att du ska få ut maximalt av ditt deltagande.

Din investering för att vara med är 5995:- exkl moms. Kostnaden är godkänd som friskvård och möjlighet till delbetalning eller faktura finns.

När börjar det?

Just nu är anmälan stängd. Anmäl ditt intresse så får du information när nästa grupp startar eller kontakta mig för ett individuellt upplägg. Du betalar då 14.995:- exkl moms.

Anmäl mig till intresselistan

VAD ÄR SJÄLVLEDARSKAP?

Självledarskap handlar om vår förmåga att göra medvetna val för att bli vårt bästa jag. Om att hitta drivkraften i glädje och lust istället för rädslor. Och om att stå trygg i sig själv och sina val med en stark känsla av egenvärde där andras bekräftelse inte längre är avgörande.

Du övar självledarskap genom att vara nyfiken på och utveckla medvetenheten kring dina egna tankar, känslor, drivkrafter och behov. Efterhand som du lär känna dig själv på djupet och blir tryggare i dina personliga värderingar blir du bättre på att hantera stress och motgångar. För dig som arbetar som ledare är självledarskap nyckeln till att kunna leda andra framgångsrikt.

VILL DU VETA MER OM MIN YRKESMÄSSIGA ERFARENHET OCH BAKGRUND?

Fullständig information om anställningar, utbildningar och certifieringar finner du på Linkedin. Där kan du även läsa några av mina rekommendationer.

Läs hela mitt CV på Linkedin