ÄR DET DAGS ATT LEVLA UPP DITT LEDARSKAP 2020?

Ledarskapsträning är för alla. Både nya och erfarna chefer och ledare.
Under 2020 erbjuder jag ett begränsat antal platser för ambitiösa chefer och ledare som utveckla sig själv och sitt ledarskap till nästa nivå genom ett ledarträningsprogram i världsklass. 

Ja, jag vill veta mer!

Ledarskapets Dimensioner 2.0

Ledarskapets Dimensioner 2.0 är vetenskapligt baserat med drygt 5000 nöjda användare över världen och som garanterar utveckling för ledare på alla nivåer.

Programmet sträcker sig över 8-10 månader och bygger på senaste forskningen inom organisationspsykologi, ledarskap och medarbetarengagemang.

I samråd med mig som coach bestämmer du själv takt och upplägg och vi anpassar varje tillfälle efter dina unika behov så att du får ut mesta möjliga effekt av din träning.

Vad ingår i programmet?

Snyggt paketerad och strukturerad pärm med kursmaterial och reflektionsövningar

10 individuella coachingtillfällen 

Individuell handlingsplan som hjälper dig att utveckla ditt ledarskap under och efter programmet

Fri tillgång till personlig rådgivning och handledning under hela programmets gång

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR LEDARSKAPETS DIMENSIONER 2.0

När du anmäler ditt intresse kommer du att bli kontaktad av mig för ett personligt möte där vi pratar igenom din situation och du får möjlighet att ställa frågor om programmet.

Intresseanmälan Ledarskapets Dimensioner 2.0

Varför ledarskapsträning?

Ledarskap, precis som alla andra kompetenser är något som måste tränas kontinuerligt. En ledare eller chef kan ha fallenhet för att skapa resultat genom andra men utan nytt lärande och träning kommer kompetensen gå upp till en viss nivå och sedan inget mer.

Att gå en kurs eller utbildning kan ge en tillfällig boost, men oftast faller vi tillbaka i gamla mönster igen när vi är tillbaka i vardagen. Det är så vi människor fungerar.

När du anlitar mig som ledartränare är det för ett samarbete över en längre tid. Tillsammans arbetar vi strukturerat och fokuserat mot dina individuella mål.

Som din personliga ledartränare är jag aldrig längre än ett samtal bort och finns där för dig i vardagen när du kör fast, har alldeles för mycket på ditt bord eller när du behöver extra stöd inför en större utmaning.

Naturligtvis är det du själv som måste göra jobbet men jag kan vara det där ovärderliga bollplanket som kan bli skillnaden mellan att nå hela vägen fram och att köra fullständigt i diket.

VILL DU VETA MER OM MIN YRKESMÄSSIGA ERFARENHET OCH BAKGRUND?

Självklart ska du välja din ledartränare med omsorg. Fullständig information om anställningar, utbildningar och certifieringar finner du på Linkedin. Där kan du även läsa mina rekommendationer.

Läs hela mitt CV på Linkedin