Vill du också hitta din rätta väg?

Oavsett var du befinner dig just nu, vartifrån du kommer eller vart du är på väg är det värdefullt att ha någon vid sidan som utmanar, peppar, kommer med råd eller helt enkelt bara finns där som ett stöd när du behöver det. Jag kan vara den personen för dig.

Sedan 2002 har jag haft olika ledande befattningar där jag pusslat ihop individer till sammansvetsade team, personer med företag/uppdrag, tryggat vilsna själar, knuffat över mentala trösklar, gläntat på stängda dörrar och puttat ut på djupare vatten. Jag har gjort detta i rollen som coach, handledare, chef, projektledare, partner och kollega. Emellanåt har jag också gjort det för ren och skär vänskaps skull. Och nu finns möjligheten även för dig.

Varmt välkommen att höra av dig!

Individuell coaching och karriärrådgivning

För vem?

Du vill utvecklas som person och är nyfiken på vad som är din rätta väg. Kanske går du och funderar på att byta jobb eller så är det någon annan förändring du vill åt i ditt liv. Du kanske inte ens vet vad. Men det är något som skaver. Vårt sätt att arbeta är en kombination av coaching och handledning och det är självklart ditt nuläge som styr vilken del som dominerar. Ibland kanske du vill ha konkreta råd och handledning i en specifik situation. Andra gånger kanske du främst behöver kraftfulla frågor för att komma vidare och utvecklas eller så behöver du bara få prata av dig.

Hur börjar vi?

Varje enskild resa är unik och därför börjar vi alltid med ett första samtal där du får berätta lite mer om dig och vad du har för önskemål, tankar och behov. Utifrån vad som kommer fram i här kan vi sedan skräddarsy ett upplägg som passar just dig. Detta första samtal ger även oss båda möjligheten att försäkra oss om att personkemin stämmer vilket är en väldigt viktig förutsättning för att vårt samarbete ska fungera. Detta samtalet är kostnadsfritt.

Hur många gånger ses vi?

Ett vanligt upplägg är att vi träffas varannan vecka under ett halvår till ett år. Det finns förstås även möjlighet till både kortare och längre varianter och även intensiteten i träffarna kan vi skruva på. Vår erfarenhet är att det oftast krävs ett par månaders samarbete för att vi ska hinna lära känna varandra mer på djupet. Det brukar nämligen ge direkt effekt på resultatet. Men visst händer det att det är en väldigt konkret och specifik situation som ska hanteras och då kanske det räcker med ett enstaka tillfälle.

Var ses vi?

Du bestämmer själv om du vill träffas fysiskt eller om du föredrar att ses online. Det är inte ovanligt att det är en kombination. Fördelen med online-möte är att det är väldigt tidseffektivt och dessutom lite snällare mot miljön eftersom vi sparar in på resandet. Tekniken vi använder är väldigt enkel och vi hjälper dig så den biten behöver du inte oroa dig för. Om du väljer att komma till oss har vi härligt natursköna miljöer med egen skog och sjöar precis utanför dörren så då kanske vi helt enkelt väljer att ta en avstressande promenad samtidigt.

"Tack Hanna för att du fick mig att ringa det där samtalet vilket resulterade i att nya dörrar öppnades för mig!" - Linda

Vill du boka ett första kostnadsfritt samtal?