Föreläsning & Utbildning

Jag håller regelbundet inspirationsföreläsningar och utbildning inom hållbart ledarskap och personlig utveckling för såväl stora som mindre grupper. Några av de ämnen som jag har varit anlitad för att prata om är:

*Mindfulness
*Hjärnsmart ledarskap
*Hållbart ledarskap
*Stresshantering och att förebygga utmattning
*Självledarskap och personlig utveckling
* Karriärrådgivning

Mina föreläsningar skräddarsys för varje uppdragsgivare där jag både delar med mig av egna erfarenheter och lärdomar samt teori och kunskaper från modern forskning.

Kanske är det just ditt företag jag ska komma till nästa gång? Eller varför inte boka in en föreläsning på plats här hos oss och kombinera med lerduveskytte, fiske, matlagning över öppen eld eller en mindfulness-promenad i våra härliga omgivningar.

Vi har möjlighet att emot mindre grupper i begränsad utsträckning för hel- eller halvdagskonferens. Övernattning kan arrangeras med någon av våra lokala samarbetspartners.

Kontakta mig för bokning eller om du har frågor

Jag anlitade Kravallapa och Hannas expertis för att hålla en presentation om hållbart ledarskap för mitt management team för att bli bättre på hur vi tidigare kan upptäcka signaler och förebygga psykisk ohälsa med stresshantering hos oss själva, direktrapporterande och kollegor.

Presentationen höll mycket hög kvalitet med en riktigt bra mix av information från forskning och Hannas egna erfarenheter som chef, ledare och medarbetare. Presentationen inbjöd också på ett naturligt sätt till öppen diskussion och gav oss konkreta uppslag och idéer vad vi kan tänka på och arbeta med dagligen.

Definitivt en väldigt väl investerad stund!

-Patrik Head of Customer Experience & Operations Bambora