Vill du också hitta din rätta väg?

Oavsett var du befinner dig just nu, vartifrån du kommer eller vart du är på väg är det värdefullt att ha någon vid sidan som utmanar, peppar, kommer med råd eller helt enkelt bara finns där som ett stöd när du behöver det. Jag kan vara den personen för dig.

Jag är certifierad coach och mindfulnessinstruktör. Från mina 15 år som chef och ledare i tillväxtbolag med snabb förändringstakt och högt ställda förväntningar har jag lärt mig den hårda vägen vad som krävs för att nå framgång utan att det sker på bekostnad av, min egen eller andras, hälsa och välmående.

I min verktygslåda har jag även de kunskaper och lärdomar som jag fått med mig på min personliga förändringsresa där jag gått från att vara fullfjädrad prestationsprinsessa till att idag leva ett mycket mer hållbart liv utifrån vem jag är och vad som är viktigt för mig.

Mina tjänster och erbjudanden är alltid skräddarsydda och utgår ifrån dina eller din organisations behov. Det som är gemensamt är att jag alltid levererar med mycket hjärta och ett brinnande engagemang. Det är din utveckling och din framgång som är mitt fokus.

Så tar du reda på om jag kan hjälpa dig
HANNA ÄR RAK OCH TYDLIG I SIN KOMMUNIKATION OCH OTROLIGT GENERÖS OCH HJÄLPSAM I ALLA SITUATIONER. BEHÖVER MAN NÅGON SOM STÖTTAR OCH GER EN GODA RÅD SÅ ÄR HANNA DEFINITIVT EN PERSON MAN KAN VÄNDA SIG TILL. DELS FÖR ALL ERFARENHET SOM HON HAR OCH FÖR HENNES GODA EGENSKAPER KRING LEDARSKAP OCH COACHING. - ANNA HALL

Hur kan jag hjälpa dig?

Är du osäker på om det är rätt för dig att anlita en coach överhuvudtaget? Eller funderar du på om just jag är rätt coach för dig. Att kika på dessa påståenden kan förhoppningsvis hjälpa dig på traven i ditt beslut.

  • Jag vill ha bättre balans i mitt liv
  • Jag vill ha en förändring i mitt yrkesliv
  • Jag känner osäkerhet i min roll på jobbet
  • Jag vet vad jag vill men inte hur du ska nå dit
  • Jag vill bli en bättre chef och ledare
  • Jag önskar att jag levde jag liv mer för mig själv
  • Jag vill ha ett bollplank inför eller mitt uppe i en tuff utmaning

Svarade du JA på något av dessa påståenden? Då tycker jag att du bokar in ett första kostnadsfritt samtal så vi kan känna av om personkemin stämmer mellan oss och kikar lite närmare på hur vi skulle kunna jobba ihop. (Självklart får du gärna kontakta mig även om detta inte stämde in på dig.)

Okej, hur kör vi igång?

"TACK HANNA FÖR ATT DU FICK MIG ATT RINGA DET DÄR SAMTALET VILKET RESULTERADE I ATT NYA DÖRRAR ÖPPNADES FÖR MIG!" - LINDA

Okej, hur kör vi igång?

Första steget är alltid ett kostnadsfritt "lära känna"-samtal så att vi båda har möjligheten att stämma av att det känns rätt. Personkemi är en framgångsfaktor för coachingen så det är viktigt för mig att vi båda känner att den är på plats innan vi tar beslut om att gå vidare.

Hur ofta och hur länge?

Därefter väljer du omfattningen på vårt samarbete. Min rekommendation är att träffas under minst 6 månader för att vi ska hinna lära känna varann och att coachingen ska få effekt, men det är förstås helt upp till dig. Är det något väldigt konkret och specifikt du anlitar mig för kan det mycket väl räcka med 1 eller 2 träffar. Ett typiskt exempel på ett samarbete som ofta är kortare kan vara karriärrådgivning där du kanske egentligen bara vill bolla lite olika alternativ som du står inför eller ha lite kloka råd kring ett visst sammanhang.

Var ses vi?

Du väljer också om du vill ses online eller om du hellre vill komma hit till mig på Ekelunda gård och njuta av våra underbart härliga omgivning för en walk-and-talk. Det är helt upp till dig och kanske vill du ha båda möjligheterna?

Är du redo?

Ja, jag vill boka ett första "lära känna"-samtal

Varför just Kravallapa?

Att välja coach är inte alltid det lättaste. Det finns massor att välja mellan och det kan vara svårt att bilda sig en uppfattning kring vad som skiljer den ena coachen från den andra. Mitt råd är därför att boka samtal med några olika och ställa nyfikna frågor utifrån vad som är viktigt för dig för att sedan låta magkänslan avgöra.

När du väljer att anlita mig som coach kan du vara säker på att jag har ett brinnande och genuint engagemang med mycket hjärta. Din utveckling och framgång kommer att vara hela mitt fokus. I coachingen kommer jag att möta dig där du är. Ibland kanske du vill ha konkreta råd och handledning i en specifik situation. Andra gånger kanske du främst behöver kraftfulla frågor för att komma vidare och utvecklas eller så behöver du bara få prata av dig. Det finns inga rätt eller fel utan tillsammans hittar vi just din unika väg framåt mot ditt önskade mål.

Om du vill veta mer om mig och min bakgrund kan du läsa om det här. Och om du har frågor eller funderingar så är du förstås alltid varmt välkommen att kontakta mig när du vill.

Vad kostar det?

Att anlita en coach är att investera i dig själv. Värdet som det ger är inte alltid så lätt att mäta i kronor och ören men den personliga utveckling som det förhoppningsvis resulterar i har du med dig för resten av livet. Jag skräddarsyr alltid mina paket utifrån mina kunders unika behov. Kontakta mig för en offert eller prisindikation om du är nyfiken på att samarbeta med mig.