fbpx

10 vanliga anledningar att anlita mig som coach

Publicerat utav

Min upplevelse är att allt fler väljer att anlita en coach i olika sammanhang. Det är förstås glädjande för alla oss som är i branschen. Men jag märker också att det är många som går och funderar på vad en coach egentligen kan hjälpa till med och när det egentligen är värt att anlita en.

För dig som går och funderar på om du ska ta hjälp av en coach men känner dig tveksam kring om det är rätt väg att gå för dig har jag listat 10 vanliga anledningar till varför människor väljer att kontakta mig. Kanske stämmer något av detta in på dig?

1. Jag vill ha bättre balans i mitt liv
2. Jag vill ha en förändring i mitt yrkesliv
3. Jag känner mig osäker i min roll på jobbet
4. Jag vet vad jag vill men inte hur jag ska nå dit
5. Jag har ingen aning om vad jag vill men skulle vilja veta
6. Jag vill bli en bättre chef eller ledare
7. Jag önskar att jag levde mitt liv mer för min egen skull
8. Jag vill ha stöd i en tuff utmaning
9. Jag har problem med kommunikationen i en relation
10. Jag får inte snurr på mitt företagande så som jag önskar

Om något av detta stämde in på dig kanske du är nyfiken på att ta reda på om jag är rätt coach för dig?

I så fall är du varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt ”lära känna”-samtal. Det tar ca 20 minuter på telefon eller via videolänk och är ett perfekt tillfälle för dig att ställa frågor och allt mellan himmel och jord. (Eller ja, i alla fall om allt som rör mig som coach och själva processen och strukturen. Har du andra frågor får du såklart ställa dem också men då är det inte säkert att du får svar….)

Du bokar genom att maila mig på hanna@kravallapa.se eller ringa mig på 0706-971641. Jag ser fram emot att höra av dig!

Kategori: , , , , ,